KONYA / EREĞLİ - İvriz Şehit Tahir Civil İlkokulu

Mrt

Bir Yazar Bir Kitap projemiz kapsaminda 2.siniflara davet ettiğimiz yazar Veyis Bursa yazarlık serüvenini anlatiyor.

Mrt

Ülkemizde de sık sık yaşanan ve büyük yıkımlara da sebep olabilen depremlere her yıl 1-7 Mart 'Deprem Haftası' ile dikkat çekilmektedir. Bizde öğrencilerimizle birlikte Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatını gerçekleştirerek farkındalık oluşturduk. Okulumuz yönlendirme levhalarının kullanıldığı, çıkış noktalarından toplanma alanlarına hızla ilerleme sağlandığı tatbikatımız siren sesi ile başladı ve planlandığı şekilde sona erdi.

Cansu Onurluel tarafından yazılan kitabımızın adı "Gezgin Günce İstanbul"

Ögrencilerimizin bu kitabı okumalarını ve kitabın onlarda uyandırdığı duygulardan hareketle kitabı resimlendirmelerini istedik.

Ock

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri okumaya geçti. Nagihan YILDIRIM ve Öner KÜTÜK öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapıldı. Kutlamada çeşitli gösteriler, oratoryolar, şiirler, yarışmalar yer aldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Kas

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Mehmet Burak ISKA 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konulu Resim Yarışmasında ilçe ikincisi oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Okul Müdürümüz Mevlüt DOĞAN tarafından ödüllendirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 93. Yıl dönümü kutlu Olsun. Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten yazılar, şiirler, marşlar okudu.

Ekm

Okulumuz Okul Temsilcisi seçimleri yapıldı. Aday öğrencilerimiz tek tek vaatlerde bulunduktan sonra tüm öğrencilerimiz oylarını kullanarak temsilcilerini seçtiler.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Hacer ÖZDEN KIZILAY tarafından düzenlenen etkinlikte 2/A sınıfı olarak Şehit Ömer HALİSDEMİR´e mektup gönderdik.