KONYA / EREĞLİ - İvriz Şehit Tahir Civil İlkokulu

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KUTLANDI. iSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA 1. OLAN ÖĞRENCİMİZE ÖDÜLÜ VERİLDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Büyüklerimize Hep Saygılıyız etkinliği düzenleyerek küçüklerimizin değerlerine sahip çıkmalarının sağlandığı etkinlikte velilerimizi ziyarette bulunduk. Velilerimizin hoş karşılamaları ve öğrencilerimize gösterdikleri ilgilden dolayı hem büyüklerimize hem de etkinliği düzenleyerek katkı sağlayan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin katkı sağladığı Şiir Dinletisi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliği düzenleyen, katkı sağlayan ve katılan öğretmenlerimiz başta olmak üzere öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

Okulumuz genelinde düzenlenen Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenmiştir. Hem ilkokul hem de ortaokul bünyesinden düzenlenen yarışmalara katılım sağlayan öğrencilerimize ve turnuvaye katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Anasınıfımızda her hafta düzenlenen etkinliklere velilerimizde çağırılmaktadır. Velilerimiz katıldıkları pasta yapımı, kitap okuma, resim çizimi gibi birbirinden farklı etkinliklere eşlik ediyor ve öğrencilerimizle birlikte eğlenceli vakit geçiriyorlar. Öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz kermes etkinliği düzenlenmiştir. Kermes düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz bünyesinde bulunan Anasınıfımızdaki öğrencilerimiz sinema etkinliği ile kendi yaşlarına ve gelişimlerine uygun film izlediler. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulöncesi ve ilkokul öğrencilerine Konya Büyükşehir Belediyesi'nin göndermiş olduğu şivlilik hediye paketleri öğrencilerimize dağıtıldı. Konya Büyükşehir Belediyemize ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim ALTAY'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza Jandarma Trafik Ekipleri gelerek öğrencilerimize eğitim verdiler. Teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrencilerimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz okul öncesi, görsel sanatlar, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu sergimizi açılışını Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İradet GENÇ ve şube müdürlerimiz gerçekleştirdi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda öğrencilerimize farklı meslekleri tanıtmak için kariyer günleri yapıldı. Doktor, avukat, öğretim görevlisi, eczacı, futbolcu gibi meslek sahipleri öğrencilerimizle söyleşi yaptı.

Öğrencilerimizin sorularına cevap verdi. Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Ock

15 Temmuz'a özel olarak okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan dergimiz yayına girmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenlerine ilk yardım eğitimi verildi.